ifj. Schulze László Ftm. – fémes munkák területe

Ifj. Schulze László: Schulze Laboratórium negyedik generációjának fiatalabbik tagja vagyok. Ennek az évezrednek a kezdeti éveiben kezdtem a szakmát a Schulze Laboratóriumban.

Nagy örömmel látom, hogy azok a cégek, amelyek generációkon keresztül a kezükben tudják tartani vállalkozásaikat, azok mindig tudnak valamilyen kiemelkedő tudással vagy tapasztalattal rendelkezni.

Én ezt szerencsére belülről tapasztalhatom meg és megteszek mindent annak érdekében, hogy ez továbbra is fennmaradjon és ezáltal továbbra is a prémiumkategóriás fogtechnikai szolgáltatók közé tartozhassunk, akik műveikkel kényelmesebbé, kiegyensúlyozottabbá és nem utolsó sorban magabiztosabbá tehessük pácienseink mindennapjait.

Laboratóriumunkban cél minden munkafolyamat magas szintű elsajátítása, ennek köszönhetően nekem is módomban állt minél hamarabb a fogtechnika minden oldalával és a rohamosan fejlődő technológiával, meg persze a legújabb anyagokkal megismerkednem.

Ebben természetesen legnagyobb segítségemre volt édesapám és legfőbb segítője Ferbár Imre Ftm. Úr, akik a mai napig sokszor tudnak olyan szakmai trükköket mutatni kritikus helyzetekre, amelyeket úgy gondolom minden elfogultság nélkül, kevesen a szakmában. Természetesen a szakmai konferenciák és továbbképzések is hozzájárultak a szakmai sikerekhez. Ezek közül kiemelhetném bármelyiket de nem lenne értelme mert mindegyiken volt olyan tanulni való amit a mindennapokban ma is használok.

Remélem a hozzánk ellátogató orvosok, páciensek, kollégák megtalálják számításukat!